Pretty Moms Diary

Sunday, 14 December 2014

Promo Paling HOT Disember - Peluang Menjadi Ahli Secara Percuma
Semua orang dah tahu bulan ni promo berganda Vitamin E dan Vitamin C. Namun kita di kejutkan lagi dengan promo Collagen Powder, salah satu di antara produk shaklee yang paling 'hot' dan digemari oleh ramai wanita.

Tetapi kali ni promonya agak luar biasa. Kalau yang menggemari Collagen Powder Shaklee, tentunya akan menari-nari kegembiraan. Walaupun beberapa bulan yang lepas Shaklee dah buat promo Collagen Powder, tapi kali ni memang 'hot' dan sensasi. 


Bayangkan kebiasaannya Shaklee memberikan promo dengan membeli 6 kotak Collagen Powder, akan dapat 1 kotak lagi percuma. Yang terkejutnya bulan ni Shaklee 'offer' promo yang sangat menakjubkan, tak pernah di buat pada sebelum-sebelum ni tau. Haaaa...ini dia....


  • HANYA BELI 3 KOTAK COLLAGEN, AKAN DAPAT FREE 1 KOTAK LAGI COLLAGEN POWDER. ANDA JIMAT LEBIH RM200.00 TAU.
  • DENGAN PEMBELIAN 3 KOTAK TERSEBUT, SECARA LANGSUNG ANDA MENJADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA, TAK PERLU BUAT BAYARAN UNTUK 'REGISTER MEMBER'. TAMBAH LAGI JIMAT RM65.00.
  • DENGAN PEMBELIAN 3 KOTAK TU JUGA, SECARA LANGSUNG AKAN TERIMA CASH BONUS LEBIH KURANG RM35.00 PADA BULAN JANUARI. 

Fuh!!! Bayangkan betapa banyaknya jimat untuk promo Collagen Powder untuk bulan ni. Kalau di jumlahkan semua, boleh jimat dan untung lebih RM300.00 tau. Fuh!!! Memang 'hot' sangat lah promo ni. Anda nak dapatkan PROMOSI PALING 'HOT' BULAN INI ? Hubungi saya SEGERA. Promosi ni memang MENJIMATKAN WANG ANDA. 


APA ISTIMEWANYA COLLAGEN POWDER SHAKLEE? 

NAK TAHU KESAN COLLAGEN POWDER KE ATAS RUPA SAYA? 


Untuk maklumat lanjut mengenai pertanyaan produk / pembelian produk / keahlian Shaklee / menjana pendapatan 4-5 angka bersama Shaklee, boleh lah berhubung dengan saya.

Mama Putri
Shaklee Independent Distributor
[ ID 892829 ]
Email: mamaputrivitamin@gmail.com
Fb: Irs Shashamom
Whatsapp / SMS 016-831 5405

Untuk pengetahuan anda, saya menyediakan perkhidmatan penghantaran ke SELURUH MALAYSIA dan BRUNEI DARUSSALAM.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...